Kristali in kadila za čudovito leto 2024

Kristali i tamjan za prekrasnu 2024. godinu

Kako ulazimo u 2024., mnogi od nas traže načine kako poboljšati svoje blagostanje i unijeti pozitivne promjene u svoje živote.

Uključivanje kristala i tamjana u naše svakodnevne rutine 2024. godine može značajno poboljšati naše cjelokupno blagostanje.

Kako ulazimo u 2024., mnogi od nas traže načine kako poboljšati svoje blagostanje i unijeti pozitivne promjene u svoje živote.

Uključivanje kristala i tamjana u naše svakodnevne rutine 2024. godine može značajno poboljšati naše cjelokupno blagostanje.

Kristali, sa svojim povijesnim značajem i različitim svojstvima, mogu poslužiti kao žarišne točke za postavljanje namjera i osobno razmišljanje. Slično tome, korištenje tamjana, koji je stoljećima bio dio kulturnih rituala, može transformirati naš životni prostor u umirujuće utočište koje pomaže smanjiti stres i promicati mirnu atmosferu.

Zajedno, ovi vam alati mogu pomoći da godini pristupite s osjećajem ravnoteže, pozitivnosti i aktivnog ulaganja u promjene.

Pogledajmo u nastavku nekoliko različitih kristala i mirisa koji će početak nove godine učiniti mnogo boljim.

Najbolji proizvodi za pozitivnu energiju

  • Kristali: Citrin je poznat kao 'kamen sunca', vjeruje se da zrači pozitivnom energijom i radošću. Jedan od takvih kristala je narančasti kalcit , koji svojom užarenom narančastom bojom uvijek podiže vibracije u našim prostorijama.
  • Tamjan: Klasičan izbor za unošenje pozitivne energije u život svakako je Palo Santo . Možete posegnuti i za slatkom travom čije pozitivno djelovanje poznaju i američki domoroci.

Više proizvoda za pozitivnu energiju možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za zaštitu

  • Kristali: Crni turmalin poznat je po svojim uzemljujućim i zaštitnim svojstvima – uspješno nas štiti od negativne energije pa ga je dobro nositi uvijek sa sobom. Popularan izbor je i tigrovo oko koje ne samo da štiti, već i ispunjava unutarnjom snagom.
  • Tamjan: Najbolji izbor za zaštitu doma i sebe svakako je bijela kadulja koja ima moć uklanjanja nakupljene negativne energije iz prostora, ljudi i predmeta. Jedan od mojih omiljenih tamjana za tu svrhu je i cedar kojim su se dimila vrata hramova kako bi se spriječio ulazak negativne energije.
  • Ostali proizvodi: Posljednjih mjeseci okruženi smo raznim energijama pa sam i sama u više navrata posezala za ritualnom soli za zaštitu kojom sam se pilingirala prije svakog početka dana i tako zaštitila svoju energiju. Prije odlaska od kuće nikad se ne zaboravim pošpricati Agua de Florida , koju za zaštitu koriste i peruanski šamani.

Više zaštitnih proizvoda možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za obilje

  • Kristali: Moramo se vratiti na citrin , koji je jedan od kristala pomoću kojih prizivamo obilje. Pirit , poznat i kao 'zlato budala', još je jedan kristal povezan s obiljem i uspjehom.
  • Tamjan: Cimet u kombinaciji s bijelom kaduljom ne samo da će prizvati obilje, već će pročistiti prostor i pripremiti ga za promjene. Dobro raspoloženje izaziva i tamjan bora, koji je također pogodan za darivanje kuće.

Više proizvoda za obilje možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za sreću

  • Kristali: Sunčev kamen će unijeti sreću i svjetlost u vaš život, dok je aventurin onaj koji će pokucati na vaša vrata s prepunom košarom sreće.
  • Tamjan: Tamjan za sreću donijet će sreću našoj okolini i pomoći nam da konačno dođemo u kontakt sa svojom nutrinom. Ali ako vam se kolutići tamjana ne sviđaju, možete zapaliti Good Fortune tamjan i prepustiti se opojnom mirisu.

Više proizvoda za sreću potražite ovdje.

Najbolji proizvodi za unutarnji mir

  • Kristali: Kristal koji će vas najviše umiriti i pomoći da se opustite svakako je ametist . No ako vam ovaj kristal ne odgovara zbog svoje popularnosti, dobar izbor je i plavi čipkasti ahat koji osim mira pomaže i u otklanjanju tjeskobe.
  • Tamjani: Tamjani od lavande izvrsni su za poticanje opuštanja i smirenosti, ali također možete postići unutarnji mir s tamjanom Inner Peace , koji dolazi u kombinaciji s bijelom kaduljom za dodatno pročišćavanje.

Više proizvoda za unutarnji mir možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za ljubav

  • Kristali: Kristal ljubavi je rozenkvarc ili karneol, koji ne samo da će prizvati ljubav općenito, već i osigurati ljubav prema sebi. Ali ako ste u potrazi za tom gorućom ljubavi, karneol će biti kristal za vas.
  • Tamjan: Moj omiljeni izbor s kojim ne možete pogriješiti su tibetanski konopi s mirisom ruže koji jednostavno vrište ljubavlju. Ručno izrađeni u Nepalu, sa sobom donose dodatni faktor mira i jedinstvenosti. Tamjan lavande također može poslužiti kao alat za privlačenje ljubavi u vaš život.

Više proizvoda za ljubav možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za transformaciju

  • Kristali: Ako želite prizvati transformaciju u novoj godini, kristal koji tražite je labradorit . Za ispoljavanje snova posegnite za cvjetnim ahatom kojeg karakteriziraju nježne ružičaste boje.
  • Tamjan: Kada tražimo novi smjer u životu i želimo prizvati promjenu, posegnemo za tamjanom s smrekovim ili opijumskim štapićima.

Više proizvoda za transformaciju možete pronaći ovdje.

Najbolji proizvodi za pročišćavanje energije

  • Kristali: Da biste ušli u novu godinu sa svježom energijom, prvo se morate riješiti stare, ustajale. Najviše će pomoći kristal kvarca ili kamena munja ili selenit .
  • Tamjan: Najbolji tamjan za pročišćavanje energije je bijela kadulja . Možete posegnuti i za pustinjskom kaduljom koja će vam pomoći u otklanjanju svake tjeskobe s kojom se nosite.
  • Ostali proizvodi: Također preporučujemo kupku za pročišćavanje ili eterična ulja za ovu svrhu.

Više proizvoda za čišćenje možete pronaći ovdje.

Postavite rutinu

Uključivanje ovih kristala i tamjana u našu svakodnevnu rutinu može biti ugodan način da poboljšamo opću dobrobit.

Zapamtite, dok povijesni i kulturni značaj ovih predmeta dodaje zanimljiv sloj njihovoj privlačnosti, njihova prava snaga leži u osobnom značenju i utočištu koje donose pojedincu.

Koji od ovih kristala ili mirisa vas privlače da vaša godina bude izvanredna?

Više kristala za različite namjene možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Svi komentari se moderiraju prije objave.

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.